onsdag

Skrivet den 2009-12-30 Klockan 14:04:35 / Allmänt / 0 Kommentarer

Josse är här, hon sov över efter att hon följde med och bowla och kul har vi haft det iallafall. :)
Nu sitter vi och typ inte gör någonting, har precis bakat klart och vi väntar på att mamma ska sluta för att sen åka in till Nyköping och lämna henne, och jag och mamma ska kolla på lite andra saker. :)

Vad jag och josse har gjort är väl inte direkt några saker, vi typ skrämde upp varandra igår bara genom att berätta historier för varandra, fast vi kunde inte göra så mycket annat eftersom hon hade glömt sina glasögon hemma så ja, vi kunde inte kolla på tv/film eller något för att hon är så glömsk och glömmer dom! :)
Nu ska vi bära tillbaka min syrras säng in till hennes rum! ( Får se om Josse kan hjälpa mig idag eftersom hon inte kunde göra det igår! :p )

puss!



Tisdag

Skrivet den 2009-12-29 Klockan 10:47:48 / Allmänt / 0 Kommentarer

Jag känner att jag verkligen suger på att blogga här. Men jag ska försöka, verkligen försöka att blogga minst en gång varje dag. :)
Iallafall, idag ska jag vara med Josse, har precis duschat och sitter nu och äter frukost samtidigt som jag bloggar.
Ska andeles strax gå och föna håret och sminka mig, sen är jag klar och då bär det va till Nyköping. :)
Ska nog kolla på lite armband och josse den fisen orkar, annars går vi direkt hem till henne. :)
Baka antar jag att vi ska göra för det gör vi alltid! :D

Nej nu har jag bråttom, vi hörs. puss!



onsdag

Skrivet den 2009-12-23 Klockan 11:19:43 / Allmänt / 0 Kommentarer

Onsdag idag och det innebär dagen innan julafton. Vilket är typ helt stört för det känns absolut inte som jul eller december alls.. Det känns som om det är typ November eller något, fan inte att det är jul. Visst det är kallt ute och så, men jag vet inte, det känns bara inte som jul.
Fast jag fick som jag ville, att snön stannde kvar till jul, jag bara tänkte att det fick inte bli som förra året att snön kommer samma dag på eftermiddagen på julafton, och så blev det inte i år, så himla skönt! :D
Tyvärr har jag inte hunnit att gå ut och leka i snön något än men det kommer!
Jag skulle ha gjort det igår med Josse men hon kunde inte komma hit för hon fick världens huvudvärk och då var det ingen idé att hon kom hit för hon hade ändå orkat vara ute. Så det får bli en annan dag när hon kan! :D
Ska vi fira nyår med henne också och jag lär nog spendera mitt jullov av att vara med Josse mest.

Idag så blir det att städa hela huset, inte ensam då men nästan, syrran kommer hem vid typ 15.00 och jonny också, så då lär dom städa henns rum, men jag ska fixa mitt rum, hennes badrum, stora badrummet och damma hela vardagsrummet, sen lär jag väl få göra något annat också, som jag alltid får göra..
Och ikväll ska vi pynta julgranen! :) Sen är det inte långt kvar tills den skäggiga gubben kommer ner från skorstenen. :)

Nu måste jag gå och fortsätta att fixa toaletten och det.
Puss!



Fredag

Skrivet den 2009-12-18 Klockan 13:53:30 / Allmänt / 0 Kommentarer

Det är fredag och det innebär att jullovet börjar nu!
Hade julavslutning i skolan idag, två uppvisningar, sen fick jag mian betyg och sen bar det iväg hemåt.
Mathildas morfar kom och hämtade oss. Kom hem ungefär runt halv 12. Så jävla skönt!
Sen vid kl 17.00 så blir det att sätta sig i bilden och dra iväg in till Nyköping, ska kolla på Fokus ( min gamla skola ) och deras avslutning. Jag lovade nämligen Eva att komma. :D Ska faktiskt bli riktigt kul. Saknar alla så grymt mycket så det var bara ett måste att gå dit. Få se alla igen, fast jag träffade två av dom igår. Victor och emil. Men nu ska jag få träffa alla lärare igen, och alla andra elever! :D
Det kommer bli grymt! :D

Nu ska jag iväg och platta håret igen, sen ska jag ju snart dra, eller nej, men ändå :D
puss!



tisdag

Skrivet den 2009-12-15 Klockan 17:27:20 / Allmänt / 0 Kommentarer

Dagen började med att jag kom till skolan, käkade frukost där, hade svenska som första lektion, fick lyssna lite på några svenska redovisningar och imorgon ska resten göra deras redovisningar då jag är en av dom som ska göra det. Efter det fick vi träna lite till julavslutningen och sen kl 11 hade jag möte med Anita som jag skulle prata med angående om gymnasievalet och olika saker. När jag var klar där gick jag och tränade igen, inte så länge men ändå. Vad kvart i 12 hade jag lunch, lite äckel mat men jag var hungrig så jag var tvungen att äta.
efter lunch tränade vi ännu mer, och jag kan säga att vi ligger typ 100 år efter, det låter förjävligt och jag är orolig om vi överhuvudtaget kommer att hinna tills på fredag. Vi ska iofs träna hela dagen imorgon och på torsdag så jag hoppas att det mesta blir klart imorgon så vi kan bara fortsätta att repa så vi nästan är klara på torsdag. ( vilket jag inte tror vi kommer bli ) men ändå.

Den första snön har kommit äntligen, och det är dags att snöbollskriget börjar! :D
Imorgon är det som sagt svenska redovisning och julavslutningsträning. Får hoppas det går bra! :)

nu ska jag plugga!
puss!



söndag

Skrivet den 2009-12-06 Klockan 17:11:51 / Allmänt / 0 Kommentarer

Ytterligare en gång dålig uppdatering!

helgen var väl helt okej.

fredag: skolan sen drog jag hem, efter typ 1 timme bar det iväg till sthlm för att gå på konsert med syrran och jonny ( syrrans kille ) fick va med mamma under tiden. Fan tycker synd om honom! efter det så åkte vi hem.

lördag: sov till kl 1, sen vid 5 var det att dra iväg till Nyköping med familje och grannarna för att spela bowling. drog hem sen med jävla ont i fingrarna och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.

söndag: sov till 11 ungefär, fick inte sova längre, bara att gå upp och sen har jag typ inte gjort någonting. Mormor och morfar kom hit en stund och fika och lite så.

Och imorgon är det skola igen, sen är det ju jul snart! ;o
helvete vad tiden går fort.

puss!